Creuna lægger sig i front med nye Windows apps

Det var ikke kun Windows 8, der for nylig blev lanceret på de nordiske markeder, men også to nye tablet apps fra Arla og Posten, som Creuna har skræddersyet til den nye platform.

Posten app
Posten app 2
Karolines Køkken app
Karolines Køkken app 2

Så kom den, den længe ventede Windows 8 platform - og med den et væld af nye telefoner, tablets og pc’er. Men hvad gavner et smart og innovativt device uden de nyttefulde apps, man kan putte i den?

Derfor gik Creuna sammen med Microsoft og to fremsynede kunder om at lave to nye tablet apps til Windows, Karolines Køkken app’en (Arla) og Post Danmark app’en.

Arbejdet med den nye platform har været et spændende og helt anderledes projekt for Creuna. Et projekt, hvor medarbejdere indenfor både design, brugervenlighed og teknik har været tvunget til at tænke i helt nye baner. For eksempel skulle interaktionskonceptet understøtte de helt nye navigationsprincipper, som Windows 8 er baseret på, og samtidig fungere på et væld af forskellige devices og skærmstørrelser.

Alligevel er de to nye Windows 8 apps udviklet på blot fire uger og udnytter til fulde det nye design-grid og den enkle brugerflade, som platformen stiller til rådighed. Det har også betydet, at løsningerne er blevet rigtigt godt modtaget, både af Microsoft selv, som præsenterede begge apps i forbindelse med Windows 8-lanceringen - og af brugerne.

Især Karolines Køkken app’en, hvor brugere kan hente opskrifter og inspiration til madlavningen, er blevet populær. Web Manager hos Arla, Vibeke Dyrmose Bjerkvold udtaler:

Vi kan se at brugerne har taget rigtig godt imod app’en. Den indtager pt. en flot førsteplads i Windows Store i kategorien ”Food & Dining” og ligger på en overordnet 10. plads på listen over de mest downloadede gratis apps.

Samtidig er Karolines Køkken den app i sin kategori, som brugerne benytter mest tid på.

Om Post Danmark App

Her kan du nemt tracke dine pakker, frankere dine breve med mobilporto og finde nærmeste posthus, postkasse eller døgnpost. Download den her.

Om Karolines Køkken App

Her kan du nemt hente inspiration og lækre opskrifter til madlavningen - lige ved hånden, enten i køkkenet eller supermarkedet. Download den her.