Partnere

På områder hvor vi ikke selv har den dybe kompetence, samarbejder vi med eksterne partnere. Derfor kan vi tilbyde vores kunder både bredde og dybde.

 • Sitecore

  Sitecore CMS er en fuldstændig skalérbar CMS-udviklingsplatform og et komplet web content management system, der indeholder en lang række funktioner og -værktøjer til udvikling af websites, intranet, portaler samt online marketing aktiviteter. Creuna er certificeret i implementering af webløsninger i Sitecore.

  sitecore.net
 • EPiServer

  Creuna er EPiServer Premium Solution Partner og har været deres partner siden lige siden deres start. Med EPiServer som CMS-platform leverer vi avancerede portaler, websites, web-applikationer og komplekse integrationsopgaver for større virksomheder og organisationer.

  episerver.com
 • Microsoft

  Som Microsoft Gold Certified Partner har vi stor erfaring med med Microsofts teknologier inden for it-understøttede forretnings- og kommunikationsløsninger. Vores Gold Partner status giver os en betydelig adgang til både specialistviden og udviklingssupport.

  microsoft.com
 • Google

  Creuna Danmark er kvalificeret Google Partner inden for Google AdWords, Google Display Network og Google Analytics. Vores Insights & Analytics-medarbejdere er individuelt certificerede inden for Googles produkter med speciale indenfor webanalyse, tracking-implementering og media spend. Creuna kan derfor selvstændigt køre og optimere Google Adwords- og Display-kampagner.

  google.com
 • Adobe

  Creuna Danmark er certificeret Adobe Solution Partner og eksperter i deres løsninger. Vores designere anvender deres kreative værktøjer, som Photoshop, Illustrator og InDesign. Vores Insights & Analytics har 360-graders kompetencer i Adobe Analytics.

  adobe.com
 • uCommerce

  uCommerce er en e-handelsplatform, som er integreret direkte i Umbraco's CMS. Med indbygget funktionalitet som fx Marketing Foundation og Social Commerce, gør uCommerce det muligt at bygge en webshop, der både er let at markedsføre og håndtere. uCommerce er i dag implementeret i hele verden og driver mange forskellige former for løsninger. Store og små, B2C, B2B samt flere brands og flere sprog.

  ucommerce.net
 • Komfo

  Danskbaserede Komfo er Skandinaviens førende udbyder af social media marketing software. Komfo blev stiftet i 2008 og tæller i dag 50+ fuldtidsansatte. Komfo bruges i dag af mere end 350 større virksomheder til markedsføring og kundeservice på Facebook, Twitter, YouTube og Google+.

  komfo.com
 • PocketMobile

  PocketMobile leverer en af Skandinaviens førende platforme inden for mobilt software. Creuna samarbejder blandt andet med PocketMobile omkring en løsning til DSB's togkonduktører, som understøtter deres daglige arbejde med at servicere kunderne.

  pocketmobile.se
 • 23

  23 Video, udviklet af 23, er et effektivt og prisbilligt værktøj til organisationer, der vil træde ind i det visuelle paradigme. Du kan, kort sagt, starte din egen tv-station på mindre end to minutter. Vi tilbyder udvikling af videocontent med alt fra koncept, design og produktion.

  23video.com